MENY TILL FEST, HÖGTID, ANNAN SAMMANKOMST ELLER TRÄFF

 

Välkommen att beställa av våra fest och högtidsmenyer som vi hoppas att de ska smaka och bli till belåtenhet för er, vilket vi gör vårt bästa för.

Önskar ni välja bort i rätt, förrätt eller dessert, så det blir 2 rätters, reduceras priset med 70kr per person.
Vill ni komponera menyn själva så går det bra. Fråga oss om pris på detta så löser vi det tillsammans.


Vi kan hjälpa till med hemkörning,
Inom Åstorp,  175kr
Utanför kommunen, max 3 mil, 250kr
Längre avstånd? Inga problem, kontakta oss så kommer vi överens.

Barnpris 50% upp till 12 år.

Minimi antal gäster 8p samma meny.
Ej ändrat antal debiteras, men packas för hemtagning.


Hoppas på ett trevligt gille / kalas.

MENY 1

Spickeskinka som vi serverar varm med Allerums prästost inuti. Till detta serverar vi en Äpplechutney och hembakt bröd och smör.

Laxfärserad rödtungsfilé med vitvinssås, sparris och räkor. Duchesspotatis och säsongens grönsaker.

Fabrikörens marängdessert med färska bär, frukter och vispad grädde.

395kr

MENY 2

”Rosenbergstoast” – Toast med räkor och kräftor i dillmajosås.
Vackert upplagd på smörstekt toast, toppad med en laxros och dekorerad med sparris, dill och citron.

Smördegsinbakad fläskfilé med svampcreme. Till detta serveras purjolökspotatis, ört och senapssås och säsongens grönsaker.

Hallon och björnbärspannacotta med säsongens frukter och bär samt mandelflarn.

365kr

MENY 3

Laxrollad med kallrökt lax som vi fyllt med handskalade räkor i pepparrotsgrädde. Vackert dekorerad med citron, sparris och dill.

Helstekt viltmarinerad hjortytterfilé med murkelsås. Hemlagade mandelkroketter, säsongens grönsaker och rönnbärsgelé.

”Pigans favorit” – Hembakt ljummen valnötspaj med lättvispad grädde.

425kr

MENY 4

Tre klassiska snittar med:
Räkor
Rostbiff och remoulad
Brieost med paprika och druvor

Kalkon från Munka Ljungby med gräddsås, rödkål, brysselkål. Kokt potatis, vinbärsgelé och pressgurka.

Mandelöverbakade äpple med hemkokt vaniljsås.

 

375kr

MENY 5

Löjrom med råraka serverad på klassiskt vis med rödlök, creme fraiche, citron och dill.

Helstekt gödkalvytterfilé med mild dragonsås, pommes Anna samt säsongens grönsaker och tomatsallad.

Desserttriologi med smak av vanilj, bär och choklad.
Serveras med hembakt mandelflarn, dekorerad med säsongens bär och frukter.

455kr